Een dikke week geleden blogde ik over SlideIt, een nieuwe manier om tekst in te voeren op je mobiel als je een touchscreen hebt. Al na drie dagen hield de testversie het voor gezien. Vervolgens kreeg ik steeds meer problemen met mijn schermpje van mijn telefoon (X1 van Sony Ericsson). Uninstallen kreeg ik niet voor elkaar. Toen heb ik het maar gekocht, want in die drie dagen was ik er toch wel blij van geworden. Mijn scherm doet nog steeds raar, blokkeert gedeeltelijk, maar ik geef mijn rottelefoon de schuld (ik wil de Nexus, Nexus, Nexus). Sliden is wel nog steeds een beetje wennen. Sommige woorden weet ie wonderbaarlijk goed uit mijn gekras te destilleren, maar soms staan er dingen in mijn bericht die ik niet bedoeld heb. Blijven opletten is het devies. All in all een kleine 7. Maar leuk genoeg voor 15 dollar.