Complimenten voor mijn luisterboeken? Zet ze bij het boek zelf! Je vindt ze hierboven in het uitklapmenu onder Librivox. Heel erg bedankt alvast.

Woorden zijn mijn werk, zowel in geschreven als gesproken vorm. Transparante teksten die direct duidelijk maken waar het om draait. In een vanzelfsprekende stijl die uitnodigt tot verder lezen of luisteren. Lichte, kleurrijke taal. Het is de toon, die muziek maakt van noten.

Sinds 1993 ben ik zelfstandig ondernemer. De eerste jaren presenteerde ik vooral, later verschoof het accent naar schrijven, zowel commercieel als journalistiek. Nooit heb ik afscheid willen nemen van het één of het ander. Sinds 2005 combineer ik de twee vakgebieden door schrijfcoachings en -trainingen te geven. Eind 2008 begon ik samen met compagnon Maria Neele Kiezel Communicatie.

Carola Janssen

Foto: Gerie-Janne van Dinter

De computer is een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven. Niet alleen vanwege mijn werk, maar ook als hobby en als netwerkmedium. Mijn profiel is te vinden bij veel online netwerken zoals Google+LinkedIn en Twitter. Ik lees graag en ik lees graag voor. Dat laatste doe ik vooral voor LibriVox, een club die als ambitie heeft alle boeken waarvan de auteursrechten verlopen zijn als luisterboek uit te brengen.