Vanaf dat mijn kinderen heel klein waren, vóór ze konden praten, vóór ze konden zitten, las ik ze voor. Nu maak ik luisterboeken. Het houdt me van de straat en ik leer de klassiekers kennen. Ik doe dat voor Librivox.

Librivox

Librivox

Librivox is een van oorsprong Canadese club die alle boeken waarvan het copyright verlopen is, wil uitbrengen als luisterboek. Inmiddels is het een wereldwijde vrijwilligersorganisatie. 7,5 duizend boeken zijn door goedwillende enthousiastelingen voorgelezen in 34 talen. En een paar daarvan door mij. Op deze pagina’s geef ik die allemaal een ereplekje.

Er is ook een website met alle Nederlandse Librivox-uitgaven, gemaakt door Bart de Leeuw. Deze fantastische vrijwilliger maakt ook ALLE covers voor die luisterboeken, dus inclusief die van mij.

Complimenten
Af en toe krijg ik complimenten over een boek. Dat is zó fijn! Kom je op deze site en wil je iets over een van mijn boeken zeggen? Dat kan en mag overal. Het handigst is misschien bij het boek dat je beluisterd hebt. Je vindt al mijn luisterboeken door met je muis in het menu hierboven over Librivox te bewegen.