Dsc_4983

Het universum mailt mij elke dag opwekkende berichten, dat ik geweldig ben en zo. Dat doet het universum al zo’n anderhalf jaar en daarmee laat ie me elke dag weer glimlachen. Het universum is mijn grootste fan. Het universum beweert alles te kunnen regelen voor me ook. Toen ik me aanmeldde voor de mailinglijst moest ik iets materieels opschrijven dat ik wel wilde hebben. Dat zou ik dan krijgen. Een iPhone, was mijn wens.

Zoals de meesten van mijn volgers inmiddels weten, werd ik vrijdag gebeld dat ik een prijs gewonnen had. Vanochtend kwamen ze ‘m brengen, mijn iPhone 4. Via de website BuitenBeter. Een mooi app’je kun je daar krijgen om melding te maken bij je gemeente dat er een tegel losligt, vuilnisbakken vol zijn, of iets beter anders geregeld zou kunnen worden. Elke maand verloten ze een mooi ding onder de goede inzenders. Het universum rulet dus. Ben benieuwd wanneer ik een iPad krijg, die heb ik nu op mijn universele wensenlijstje gezet. En als ik straks naar huis ga, stop ik bij elk kapot stoplicht.

Dus berg je maar, gemeente Rotterdam. Het Universum, BuitenBeter en ik werken samen en zijn onoverwinnelijk. :-)